Panowie i Panie, mam pewien dylemat. Część z was wie że w najbliższym czasie moje autko zostanie upiększone o nakładki progowe i dokładkę tylną. Przed zamontowaniem tylnej dokładki muszę załatwić sobie ładną końcówkę wydechu i mam pewien dylemat.
Muszę wybrać pomiędzy 3 końcówkami które pasowały by mi do auta.
hm ja nie przepadam za końcówkami w mojej byłej beci montowałam dwurure w całości bez końcówek osobnych . Efekt bezcenny pomruk zarąbisty :Z i wiadomo kiedy dorka jechała
ale jakoś mi ten przypadł http://moto.allegro.pl/item1065355227_koncowka_tlumika_chromo_nikiel_wydech_tuning_fv.html Pytanie jaki pomruk bedzie to mnie ciekawi Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.
Też myślałem kiedyś o dwururze w całości ale niestety przekracza to moje możliwości finansowe. Co do pomruku to najmniejszą wagę do tego przywiązuję, zależy mi przede wszystkim na efekcie wizualnym, a pomruk jeżeli były to fajnie, jeżeli nie, to nic się nie stanie
ja osobiście żadnej bym nie wybrał gdyż wszystkie są przykręcane i nie ma możliwości żeby to nawet przyspawać bo przy spawaniu od razu się zniszczy a jak przykręcisz to będzie wyglądało jak w maluchu albo polonezie kup tłumik albo porządną końcówkę np firmy Ulter i daj niech ci ładnie przyspawają
Ministerstwo Zdrowia Ostrzega - Jazda BMW w większości przypadków uzależnia
LuQ ja za moja dwururę dałam zdaje się około 3oozł . Wizualnie mówisz no cóz jestem zdania ,że nie tylko wygląd ma byc bo i przyjemnośc pomruku swiety ma racje przyspawać bo w nocy jeszcze ktoś dobry pozbawi cie tej końcówki Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.
wg mnie również tylko spawane wchodzą w grę jak coś - reszta to bubel
Było:
E-30 316i '88
E-36 316i '94
E-36 318TDS '96
E-46 320D '98
JEST:
póki co BMW E36 316i TI '00